FESTOOL

festool-faster-easier-smarter-logo

Naši klijenti očekuju dosta od svoessay writerjih alata . Naravno postoji i dobar razlog za to : Oni rade kao profesionalci , često pod otežanim uslovima .

Zato im je potreban najbolji alat koji tržište nudi . Festool to i daje . Ovo postižemo zahvaljujući jakoj vezi sa brojnim profesionalcima : stolarima , molerima i autolimarima,  koji zaprvo i jesu u našem fokusu i koji predstavljaju naše tri glavne ciljne grupe . Oni takođe profitiraju od naše strasti za savršenim rezultatima . Što znači da su njihova očekivanja i dalje visoka …

bra_as

Kao proizvođač visokokvalitetnih alata naš je cilj da autolakirerske radionice i proizvođače automobila pratimo na putu do savršenog kvaliteta površine. Festool nudi individualno paffordable paperspodešene električne i pneumatske alate sa odgovarajućim dodacima,  mobilne i stativne usisne uređaje i opremu za radna mesta.

    industries_painter

Festool nudi kompletnu opremu za molere. Grubo, među i fino brušenje i poliranje, za svaku primenu najviši kvalitet. Uz to prilagođene sistem dodatke, brusne materijale i detaljna rešenja za još više ekonomičnosti, kvaliteta i efikasnosti.

 industries_woodworking

Festool nudi i sve alate neophodne  za poslove vezane za obradu drveta. Da li sečenje, frezovanje, brušenje, hoblovanje ili naravno usisavanje, Festool ima za svaku namenu optimalni električni alat. Uz to prilagođene sistem dodatke za detaljna rešenja za još više ekonomičnosti, kvaliteta i efikasnosti.

Festool Katalog

Festool_Automotive_Catalogue_2015_EN

Leave a Reply